Vruće prodaja Caklinu vrpca slobodan dizajn ljubavi Pin značke

Rever Pin proizvod specifikacije proizvoda opis svaki pin 19mm vrpce je ručno polirani za sjajnu završi Pin ružičaste vrpce Premium kvalitete i puna podebljano emajl boja. Izgrađen za svakodnevnu upotrebu, dati suptilan, ali snažan izjavu za oni koji pate od ove bolesti. Savršeno za grudi...

Detalji o proizvodu

Vrpce rever

Specifikacije proizvoda

Materijal

Cink legura

Veličina proizvoda

19mm

Završiti / boja

Niklanje

Ambalaža

Opp torbu


Opis proizvoda

Svaka Tipka 19mm je ruka polirane za sjajnu završi

Premium kvaliteta Pinand roza vrpce puna podebljano emajl boja. Izgrađen za svakodnevnu upotrebu, dati suptilan, ali snažan izjavu za oni koji pate od ove bolesti.

Savršeno za prsa Opozvan Awareness mjesec

Ružičaste vrpce roba je službeni simbol svijesti o raku dojke mjesecu svake godine u listopadu. Ove igle se može koristiti za poslovne događaje, road utrkama i druge dobrotvorne svrhe u potrazi za širenje svijesti.

Masovno Pack opcija dostupna za korporativni pokloni.

Dostupne opcije različitih boja.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje vruće prodaja caklinu vrpca slobodan dizajn ljubavi klin značke budući ugovoriti 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: vruće prodaja caklinu vrpca slobodan dizajn ljubavi klin značke, Kina, tvornica, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

You Might Also Like