Kvaliteta suđenja ostavština finišer maraton medalje povijesne Medaljoni

Prilagođena 3D izrezati maraton medalje specifikacije proizvoda opis proizvoda izrez dizajn maraton medalje je običaj u mesing materijal visoke kvalitete. To je u veličine i promjera 3-4mm debljine 60mm. Ako ste u potrazi za maraton medaljon proizvođača, Molimo vas da kontaktirate našu prodaju.

Detalji o proizvodu

Prilagođena 3D izrezati maraton medalje


Specifikacije proizvoda

Materijal

Mesing

Veličina proizvoda

ø 60mm

Završiti / boja

Bronca

Ambalaža

PVC vrećicu


Opis proizvoda

Izrez dizajn maraton medalje je po Mjeri u mesing materijal visoke kvalitete. To je u veličine i promjera 3-4mm debljine 60mm. Ako ste u potrazi za maraton medaljon proizvođač, obratite se naš prodajni tim u bilo kojem trenutku dobiti profesionalni povratne informacije.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje kvalitetu suđenja ostavština finišer maraton medalje povijesnog medaljone od ugovoriti 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: kvaliteta suđenja ostavština finišer maraton medalje povijesne medaljoni, Kina, tvornica, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti