Niskotarifni nas Florida karta dizajn meke plastične PVC suvenir Keychains

Meka PVC Florida privjesak za ključeve proizvoda specifikacije proizvoda opis u usporedbi s metalni privjesak za ključeve, suvenir privjesak napravljen od meke plastične PVC je ekonomsku ali još uvijek na snazi. To je također zašto privjesak za ključeve PVC je naširoko koristi kao promotivni da odu u velikim količinama.

Detalji o proizvodu

Meka PVC Florida privjesak za ključeve


Specifikacije proizvoda

Materijal

PVC

Veličina proizvoda

56 mm * 51 mm

Impresum površina

Prilagođeno

Završiti / boja

Prilagođeno


Opis proizvoda

U usporedbi s metalni privjesak, privjesak suvenir izrađen od meke plastične PVC je ekonomsku ali još uvijek na snazi. To je također zašto privjesak za ključeve PVC je naširoko koristi kao promotivni da odu u velikim količinama.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje nisku cijenu nas florida karta dizajn plastičnih mekani pvc suvenir keychains budući ugovoriti 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: niskotarifni nas florida karta dizajn plastičnih mekani pvc suvenir keychains, Kina, tvornica, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti