Espanola Madrid Anqique Bronca suvenir Keychains dobar privjesak darove za turističke

Starinski Espanola privjesak za ključeve proizvoda specifikacije proizvoda opis The Espanola privjesak je napravio u antička Brončana boja završiti i prilagođene 2D dizajna na prednjoj strani. Retro dizajn i stari ispis slika u sredini kao tradicionalni završiti čini ovaj keychain vrlo posebna za turistički.

Detalji o proizvodu

Starinski Espanola privjesak za ključeve


Specifikacije proizvoda

Materijal

Cink legura

Veličina proizvoda

30 mm * 38 mm

Impresum površina

16 mm * 20 mm

Završiti / boja

Starinski Silver


Opis proizvoda

Espanola privjesak je napravio u antička Brončana boja završiti i prilagođene 2D dizajna na prednjoj strani. Retro dizajn i stari ispis slika u sredini kao tradicionalni završiti čini ovaj keychain vrlo posebna za turistički.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje espanola madrid anqique Brončana suvenir keychains privjesak za dobre darove za turističke budući ugovoriti 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: espanola madrid anqique Brončana suvenir keychains dobar privjesak darove za turističke, porculan, tvornica, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

You Might Also Like