Isplativ prilagodljivim gumenim Keyrings lijep crtani Keyrings naveliko

Prilagođene napravljen 2D PVC privjesak za ključeve proizvoda specifikacije proizvoda opis prilagodljiva 2D PVC keychains je običaj napravio da bilo koji dizajn. Keychain se isporučuje sa siver lanac i standardni split ringe, koja nudi marke stvarno Jedinstvena prilika za svoj Logotip koji će osigurati marke memorability.

Detalji o proizvodu

Mjeri 2D PVC privjesak


Specifikacije proizvoda

Materijal

PVC

Veličina proizvoda

38 mm * 69 mm

Impresum površina

Prilagođeno

Završiti / boja

Prilagođeno


Opis proizvoda

Prilagodljivi 2D PVC keychains je običaj napravio da bilo koji dizajn. Keychain se isporučuje sa siver lanac i standardni split ringe, koja nudi marke stvarno Jedinstvena prilika za svoj Logotip koji će osigurati marke memorability.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje isplativ prilagodljivim gumenim keyrings lijep crtani keyrings naveliko budući ugovoriti 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: isplativ prilagodljivim gumenim keyrings lijep crtani keyrings veletrgovac, porculan, tvornica, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti