Cool dizajn monogram VOLVO Logo Keychains najbolje Keychain stavku za 4S Car kompanija

Modni stil metalni privjesak je manufacturerd u metalne legure visoke kvalitete i sjajne srebro pozlaćivanje završi i pojednostaviti Volvo metalni privjesak opis proizvoda specifikacije proizvoda na prirodan tok zračne struje. Različite marke Logotip je prilagođen prema cakline. To će podsjetiti vaših kupaca i klijenata.

Detalji o proizvodu

Pojednostaviti Volvo metalni privjesak


Specifikacije proizvoda

Materijal

Cink legura

Veličina proizvoda

52 mm * 12 mm

Impresum površina

25 mm * 8 mm

Završiti / boja

Posrebrenje


Opis proizvoda

Na prirodan tok zračne struje i modni stil metalni privjesak za ključeve je manufacturerd u metalne legure visoke kvalitete i sjajne srebro pozlaćivanje završi. Različite marke Logotip je prilagođen prema cakline. Ovo će vas podsjetiti vaše kupce i klijente da vaša tvrtka dobiva svoj proizvod gdje treba ići na put, svaki put sa ovaj privjesak za ključeve.


Topwin industrijski je prešao u nude razne Mjeri unapređuje cool dizajn monogram volvo Logotip keychains najbolje keychain stavku za 4s ugovoriti car kompanija od 2003 i vlasništvu dobru reputaciju za svoje visoke kvalitete proizvoda i vrhunske usluge. Budite uvjereni da kupi prilagođene proizvode iz naše tvornice.

Hot Tags: cool dizajn monogram volvo Logotip keychains najbolje keychain stavku za 4s tvrtke, porculan, tvornica automobila, prilagođene, promotivni, ugovoriti, po mjeri
Upit

You Might Also Like