Dom > O nama

profil kompanije

Topwin Crafts Manufacturing Co., Ltd. je jedan od vodećih kineskih proizvođača privjesaka za ključeve, medalje, značke i kovanice od osnivanja 2003. Tijekom proteklih desetljeća dizajnirali smo i proizvodili širok spektar privjeska za ključeve, medalje, značke i kovanice za kupci u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Danskoj, Japanu, Španiji, UAE itd.


Naša tvornica pokriva površinu od 5.200 kvadratnih metara i opremljena je sveobuhvatnim objektima, npr. CNC, livenje, utiskivanje, poliranje, galvansko lakiranje, lasersko graviranje i montaža. U našoj tvornici radi više od 160 kvalificiranih radnika.


Naš asortiman proizvoda uključuje metalne privjeske, kožne privjeske, plastične privjeske, privjeske za ključeve, otvarače za boce, medalje, značke, kovanice, manžetne, magneti za hladnjak, oznake za prtljag itd. Više od 90% naših proizvoda izvozi se u inozemstvo u više od 40 zemalja .


S većinom dijelova koji se proizvode i prerađuju u kući, to osigurava da uvijek možemo ponuditi dobar i stabilan kvalitet, konkurentnu cijenu i kratko vrijeme isporuke. Proteklih godina posjedovali smo veoma dobru reputaciju mnogih kupaca zbog kvalitetnih proizvoda, pravovremene isporuke i izvrsne usluge.


Radujemo se što ćemo izgraditi uspješnije parterstvo sa kupcima širom svijeta.


Slike kompanije

Glavno tržište

Kupci marki